måndag 10 augusti 2015

Ernstigt

Slutade jobbet kl 17 i går. Efter jobbet blev det blåbärsplockning, dopp i sjön, grillning och pajbakning. Och den nybakta smoothiemästaren bjöd oss på en egenkomponerad dryck, med lite inspiration från The One and Only: Ernst Kirschsteiger. Fast på ett helt eget sätt - det är det som gör en mästare till en mästare: ett eget sätt. 

Det är lite Ernst över vårt liv annars också, det är nämligen ÄNTLIGEN färdigt med renoveringen!!! Och det blev så fint så fint så vi fick lust att förnya lite mer..som flytta om lamporna så att den som hängt i källaren finns nu i sovrummet, och hallampan har bytts ut och det är faktiskt lite som när barnen var små och man la undan en del leksaker en månad, när man sen tog fram dom igen kändes det som nya grejer. Prova själv! Bara byt plats med lite grejor. Budgettips för förnyelse i hemmet..! 
Lite nytt har vi också skaffat, som en matta i vardagsrummet.  Passar nya halltapeten. Och färgen i nya halltapeten... "får det att brumma som en liten humla i mitt bröst"!

Det där med att bege sig ut efter jobbet, det kändes riktigt bra. Som en påminnelse om att: 1. Sommaren inte är slut fast semestern skulle vara det. 2. Det behöver inte vara så stora saker man gör, räcker med en liten skogspromenad för att få lite liv i vardagen 3. Kvällarna är ljumma och sköna 4. Vattnet i Loafallet är ljumt och skönt 5. Ha alltid badkläder med dig! 

I början av sommaren trodde jag att det bara skulle ges tillfälle till max två veckors semester. Det blev sammanlag fyra veckor, i alla fall! Fast inte i ett sträck, men ändå. Underbart och ljuvligt!

Redo för nya utmaningar, japp!
Men först ska jag "se mina kuddar som en orkester" och den orkestern får spela lite vaggvisor åt mig.
Gnatt!

* sköna ernstcitat, dom inom " "





 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar