torsdag 18 juni 2015

Buongiorno!

Nej! Jag stod inte ut!!! Satt på altanen i ett moln an knott och mygg, under byggställningar och prasslande presenningar och räknade kvarvarande semesterdagar med en snickarhands fingrar. Fram med datorn och bankboken, och vips hade vi bokat en första bästa resa. Visst, det blir till och äta havregryn resten av sommaren..hehe. Men det blev ROM, och vi landade igår eftermiddag.

Vi har en historia med Italien...eller rättare sagt: vi har bojkottat Italien ända sen...den ödesdigra Melodifestivalen, där Loréen sjöng sin Euforia, underbart!, och fick 0, NOLL poäng!!! av Italien!
(ni som inte känner mig så väl..: jag är inte heeeelt allvarlig. Men nästan ;) )

Vad är det första man gör när man kommer till Italien? Dricker en dubbel espresso!! Detta ljuvliga kaffeland!

Ljuvliga varma vindar och trottoarserveringar med dragspelsmusik och maten...och kaffet... Jag säger inget mer, men det är himmelskt alltihop. Och rummet är svalt och skönt, och inga byggubbar bankar på taket i ottan och inga platta katter med klotrunda ögon under sängen ( obs de har en ömsint kattvakt under vår frånvaro) och inte ett moln på hela himlen, den är bara precis azurblå.

Och jag ska jobba hela hela resten av sommaren, så det här var det bästa vi kunde göra!
Vi har inga som helst planer, annat än en random turistbussrundtur, och äta och gotta oss, och bara sitta vid nån trottoarcafé och sitta... och vara... och inte göra nåt...
En trevlig ristorante, med totalt ljuvlig spaghetti!


Bosse med en tiramisu


Tiramisu i närbild
Tygtapeter i rummet! Och en glad typ i förgrunden
God och glad Midsommar till er  alla!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar