onsdag 27 augusti 2014

Pilkastning

Vaknar av att det brusar ovanligt i bakgrunden.
Inser: det är havet!
Lycklig!

Bosse och jag har varit lediga den här veckan. Eller inte på måndag, för då jobbade vi lite. Alltså Jobbade, inte nåt hemmapyssel. Och likaså på tisdag. Två möten för min del, och Bosse filade på affischer och saker.
Då började vi kasta pilar på världskartan - kommer inte vi iväg så jobbar vi lika förbaskat hela semesterveckan! Men...man kan ju inte välja en tolvtimmarsresväg om man bara kan typ vända.
Och långresorna kostar ju liiiite väl mycket också... Rättare sagt: glöm det. Så vi kastade pilar på Europakartan, då, och ruskigt vad dyrt det är att turista även på nära håll...och dit behövs ju pass och en av oss har inte...och så kom vi på det. Packade bilen och for till: Oskarshamn!
Ja, och sen till Gotland.
Vi kom fram mitt i natten, resan över tillbringade vi i Skeppsbion. Så om det var några himlafenomen i går kväll (Mars och måne), missade jag det, för vi såg Apornas planet, och filmen tog slut tjugofem minuter innan  ankomsten, så det var PERFEKT! Jag är smått allergisk mot all sorts färjetrafik efter alla mina finlandsturer. Kanske kan terapeuta mig med typ Göta kanal? Det lär vara fint. Ok, men resan gick smärtfritt, som sagt, och nu har jag vaknat och hör ljuvliga ljud... och Bosse sussar och småsnarkar än, men snart ska jag puffa honom på sidan och sen tar vi an dagen i denna ljuvliga stad!

Ha det underbart, gott folk, var ni än är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar